Bakom ATM hittar vi Henrik Jonzon och Per Eklund, två låtskrivare och producenter som jobbat med akter som Sigrid, Rebecca & Fiona och Killian & Jo. Nu har de valt att slå ihop sina påsar till produktionsduon ATM och debuterar med singeln One touch.

One touch handlar om de där elektriska ögonblicken när du träffar någon – den där kemin och de där gnistorna som ingen kan förklara och ingen kan förneka. Låten handlar även om att ge in för den där känslan – att inte övertänka utan bara köra på den”

Resultatet är en lekfull och söt R&B-poplåt man kan dansa till. Tycker i alla fall att detta bådar gott för framtida releaser när herrarna berättar att de kommer med fler låtar och samarbeten framöver.


Missa inte: Du hittar även One touch i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend