SAN – Ultraviolet

Ultraviolet är debutsingeln med den anonyma artisten SAN. Tillsammans med producenten Paul Couture skapar de en läcker och sexig poplåt med förförisk sång och snygga beats.

Ultraviolet is about attraction and infatuation, the kind that completely overwhelms you and makes you feel lost inside yourself. It’s the feeling when you find yourself completely enamored with someone. All you want is to wrap yourself up inside the feeling they give you, and nothing you do can take your mind off it. To highlight the multiple levels in which you feel drawn in and engulfed in the adoration, the song uses ultraviolet light as the metaphor, highlighting the visual overload that overtakes you.” berättar SAN.


SAN
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend