Den brittiska duon Lucky Iris arbetar just nu mot kommande EP:n Something To Believe In, som släpps den 18:e Oktober. Från den kommer här den läckert synthiga och medryckande singeln I guess I like you (a lot) som garanterat får dig gilla det du hör mycket.

Favoriter Apple Music

För detta är radio- och spellistevänlig hyperpop med sköna beats och glittrande synthar som tillsammans med den söta sången gör det hela till ett studsande lyckopiller. För den som uppskattade sommarens BRAT-sound som Charli XCX skapade, så är detta ett perfekt sätt att förlänga sommaren på.

Om singeln berättar sångerskan Maeve:

”Mina crushes som flicka skilde sig tydligt från vänskap på grund av om jag gillade dem eller om jag gillade att gilla dem. STOR skillnad. ENORM! Det är den där sjukt söta dagdrömmen som fantasi. Den där lite förvirrade känslan av glädjen över vad som kunde vara.

Har du någonsin känt dig så förälskad i någon, att det kan leda till att din dag blir helt urspårad om du ser dem? Men på ett bra sätt! Det är så uppslukande att allt som kändes svårt och tungt plötsligt känns lättare och ljusare. För om jag gillar dig, kommer jag att berätta det för dig! Och sedan alla andra! Men vem bryr sig när du är kär!”

Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011