Ámaris är en artist från London som fokuserar på elektronisk producerad musik. Hon släppte sitt andra album Love and Oceans tidigare i år, som bland annat innehöll singeln Visionary.

Skicka in din musik

Nu är det dock dags att avsluta 2023 och det gör hon med singeln Different, som du kan lyssna på här nedan. En avskalad och taktfast låt på vilken Amaris Emersleben (som är hennes fulla namn) sjunger om att bryta sig fri fån besvärliga omständigheter och handlar om mental ohälsa och personlig förvandling.

Om singeln berättar Amaris för bloggen:

”Jag tror på kraften i eskapismen för vårt förnufts skull. Som kreativ ser jag min roll som att tillhandahålla en väg för människor att fly från utmaningarna och komplexiteten i sina liv, även om det bara är för en stund.”

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011