På självaste nyårsafton släppte Backstreet Boys:aren Nick Carter singeln Never break my heart (not again). Här bjuder sångaren oss på en radiovänlig poplåt med stora trummor som med sina rytmer bygger upp låten. Det blir lite som att den står och stampar på samma ställe i refrängen, men samtidigt är det en skön melodi och versen byggs upp på ett bra sätt mot just den pampiga refrängen.

Favoriter Apple Music

På låten sjunger Carter om att han aldrig mer kommer att får sitt hjärta krossat av den där personen som uppenbarligen krossat det tidigare. Ett förhållande som blivit dåligt och som helt enkelt fick sångaren att känna att nu får det vara nog. Man känner lite av både frustrationen och energin att ta sig vidare från det där förhållandet i låten.

Vad tycker du om Nick Carters nya singel?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011