På självaste nyårsafton släppte Backstreet Boys:aren Nick Carter singeln Never break my heart (not again). Här bjuder sångaren oss på en radiovänlig poplåt med stora trummor som med sina rytmer bygger upp låten. Det blir lite som att den står och stampar på samma ställe i refrängen, men samtidigt är det en skön melodi och versen byggs upp på ett bra sätt mot just den pampiga refrängen.

Nordiska Favoriter

På låten sjunger Carter om att han aldrig mer kommer att får sitt hjärta krossat av den där personen som uppenbarligen krossat det tidigare. Ett förhållande som blivit dåligt och som helt enkelt fick sångaren att känna att nu får det vara nog. Man känner lite av både frustrationen och energin att ta sig vidare från det där förhållandet i låten.

Vad tycker du om Nick Carters nya singel?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011