Dags för mer countrypop i bloggen. Det är ändå den hetaste genren just nu, alla kategorier.

Svensk Pop Apple Music

Det är Ellinor Springstrike som just nu är aktuell med singeln I want to, som är en låt som andas sommar, hopp och glädje. Det är medryckande gitarrer och tempo som ligger till grund för Ellinors härliga sång. Sedan är det något med melodikänslan i refrängen som fick mig att tänka på John Parrs lysande singel St. Elmos Fire (man in motion), fast det kanske bara är jag?

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

I want to har jag haft i bakfickan rätt länge och nu kändes det helt rätt att göra den och jag längtar verkligen efter att få göra den live under sommarens spelningar. För mig står den för positiv energi och ‘good vibes’ – så jag hoppas att de som lyssnar kommer känna som jag gör när jag hör den och vill dansa och sjunga med.”

I want to är skriven av Mickey Guyton och Sara Haze tillsammans med Jaron Boyer och Matt Bronleewe. För produktionen står Amir Aly.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011