Swedish House Mafia har här bjudit in inga mindre än Niki & The Dove för att ge oss singeln Lioness.

Följ på Apple Music

Låten i sig spelade första gången på The Brooklyn Mirage 2023 och har sedan dess varit något många SHM-fans väntat på. Inte så konstigt, för denna klubblåt blev väldigt speciell med Malin Dahlströms karaktäristiska röst, samtidigt som den bjuder på producenttrions sköna dansdriv. Definitivt en låt som kommer att hålla dansgolven varma under sommaren.

Om du uppskattar bredden och att upptäcka ny musik här i bloggen, får du gärna stötta arbetet som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare och fortsätta lyfta fram de där russinen ur musikkakan. På det viset kan både etablerade och nya talanger kan upptäckas. Något som definitivt behövs i en tid då det laddas upp ungefär 100.000 nya låtar till de olika streamingtjänsterna varje dygn.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011