Prinsessan av elektronisk pop Charli XCX är tillbaka. Nu släpps den ”klubbiga” singeln Von dutch som välkomnar oss in i hennes musikaliska värld och sjätte album brat. I sann bortskämd överklass-flicka aura är tillhörande musikvideo en uppkäftig ”jag äger världen” uppvisning där artisten springer runt på Charles de Gaulle-flygplats i Paris som om hon äger den. När artisten pratade med Vogue om Von dutch och videon sa Charli att hon hade en idé om att behandla kameran som sin rival.

Popmuzik Podcast

Singeln har ett distinkt klubb- och elektronisk ljudbild som för tankarna till Charlis första släpp i karriären. Syntar slår pulserande från början av lyssningen och bygger gradvis upp till en skrytsam refräng. Liksom alltid är Charli unik i sitt uttryck och skapar ett spännande koncept som bygger en värld kring varje nytt albumsläpp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011