Jeans är en av vårens hetaste trender, men liksom alltid är trender övergående. Något som dock alltid är lika inne är vår svenska pop-stolthet och Så Mycket Bättre-deltagare Estraden. Liksom alltid är denna pop-trio magiker på att konstruera melodier som fångar en efter första lyssningen. Just när man trodde att man avslöjat deras knep trollar de fram ännu en oväntad hook. Nya singeln Jeansjacka osar hit lång väg och kan inte komma mer lägligt än nu när sommaren står för dörren.

Popmuzik Lover Patreon

”När vi skrev Jeansjacka tändes det en gnista i oss som blev väldigt inspirerande. Låten handlar om en sommarkärlek som dyker upp i ens liv igen och som man uppenbarligen är väldigt svag för. Det känns som att många känner igen sig i den känslan, när en gammal flamma kommer tillbaka och vill ta en öl och snacka. Vad betyder det? PIRR!”

Estraden

Singeln är skriven av bandmedlemmarna Louise, Felix & Carl samt Anton Engdahl.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011