Det var ett tag sedan Nelly Furtado släppte musik, men nu har hon funnit kärleken i dansgolvets tunga beats. Tillsammans med Tove Lo och SG Lewis skapar de klubb-eskapism i Love Bites

Favoriter Apple Music

”Jag kände mig kallad tillbaka till musik från DJ-communityt. DJ:s har gjort otaliga remixer av min låtar på konserter, klubbar och på sociala medier, och jag insåg hur mycket folk gillar att dansa och fly till min musik. Jag älskar möjligheten att skriva musik som låter människor finna tillflykt mer än något annat”

Nelly Furtado

Artisttrion har teasat släppet av Love Bites i flera veckor på sociala medier och när vi nu får ta del av helheten känner jag mig inte besviken. Tove Los karakteristiska låtskriveri återfinns i spåret likväl SG Lewis snygga beats och Furtados kaxiga attityd. Det känns dock som detta är en låt som kanske inte riktigt fick plats på Los platta Dirty Femme än en regelrätt Furtado-låt, men det är mer spekulation från min sida. Oavsett är det en riktig popkarusel som man vill sitta kvar och åka en gång till.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011