Efter debuten ’Round midnight i början av året, är det nu dags för Stran att följa upp den hyllade låten med singeln Feels fine.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på en skön mix av pop och R&B där inspirationen till arrangemanget hämtats från 90-talet. För här är det ett läckert boom bap-beat som löper genom låten, samt att vi även får inslag av flöjt. Läckert!

Feels fine handlar om att våga lyssna på det som känns rätt, istället för att fastna med alla frågor i huvudet. Om just det berättar Stran för bloggen:

”Den personen som alltid påminner mig och mina systrar om detta är vår moster Neso. Hon har stirrat döden i vitögat flera gånger men lyckats vända om för att chilla vidare i livet. Neso har den tryggaste platsen i mitt hjärta, och i den här låten. Därför finns hennes röst i breaket som ett evigt mantra för all framtid. “Canê, her tişt ê baş bibe” betyder ”älskling, allting kommer att bli bra” på kurdiska.

Feels Fine är också en homage till de coola pop-tjejerna under 2000-talet. Jag ville komma åt det där som tog över alla radiostationer under den tiden. De filosoferade kring livet i verserna men löste upp alla frågetecken i en feel good-refräng.”

Visst är det en skön inställning. Jag tyckte i alla fall att både känslan i låten och sången gjorde att detta kändes som en given sommarhit.

Stran har under många år varit artistelitens förstahandsval som körsångerska, med artister som Benjamin Ingrosso, Erik Lundin, Zara Larsson, Kaah, Thomas Stenström och Daniel Adams-Ray på sin jobblista. Just nu jobbar Stran på sitt kommande debutalbum, som planeras att släppas under hösten.

Fram tills dess kan du lyssna på låten här nedan, och gillar du det du hör samt att upptäcka all ny musik i bloggen får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Då bloggen enbart bygger för passionen för musiken och att lyfta fram duktiga artister, så har den inga rika finansiärer i ryggen eller någon reklam. Ditt stöd som Popmuzik Liker eller LoverPatreon gör då verkligen stor skillnad. Tack.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011