Da Buzz är verkligen inne i en kreativ fas. Duon släppte albumet My Life i höstas som följdes upp av en knippe remixar på de olika låtarna. Nu är det dags för en helt ny låt från duon i form av Only love can save us.

Svensk Pop Apple Music

Med singeln vill Per Lidén och Annika Thörnquist sätta kärlek, vänskap och tolerans i fokus. Något som gruppen tycker känns extra viktigt i tider av polarisering och konflikter. Det är ett budskap jag definitivt också kan skriva under på och gärna dansa till som i det här fallet.

Produktionen har ett skönt driv och det är poppig klubbmusik med tranceinslag vilket verkligen fick mig att gå igång på låten. Det är storslaget och euforiskt, precis som bra klubbmusik ska vara i min bok. Sedan är det ju perfekt att släppa nytt inför sommarens klubbkvällar, men också inför alla spelningar Da Buzz ska ha under de kommande månaderna. Bland annat ser du dem under We Love 2000s-turnén som går av stapeln i Norge. Besöker du våra grannar i väst, ska du definitivt försöka fånga dem där.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011