Bandet Oskar & Vargarna från Skara och Göteborg, går in i den svenska sommaren med nya singeln Helvetesgapet. En medryckande indiepop-pärla där melodiska synthar och skönt gitarrkomp verkligen får låten att andas hit.

Popmuzik Lover Patreon

Om nya singeln berättar bandet:

”Det är en låt om att dras till det förbjudna och att ibland vila i det lätta istället för det rätta. Vi har dönat på lite den här gången med råare sång och köttigare gitarrer, men fortfarande med spejsade och poppiga synthar. En go synth är som en go bea, kasta det på valfri sak du är nöjd över så blir det ännu goare.”

Håller ni med? Det är inte för inte som bea läggs på pizzor för att förhöja både smak och känsla. En synth gör samma underverk på en låt. Den liksom höjer allt ett snäpp eller två. Så jag kan inte göra annat än hålla med i resonemanget från herrarna.

Med singeln följer bandet upp EP:n Visor Från Nordvästra Skaraborg, som de släppte 2021 samt fjolårets lysande singel Dörren på glänt.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011