Till sommaren är det fotbolls-EM i Tyskland. Närmare bestämt från den 14:e Juni till den 14:e Juli så är det dags för Europas olika fotbollsnationer att avgöra vem som är bäst på plan och tar över pokalen efter att Italien vann 2020.

Popmuzik Podcast

Redan nu kan jag dock säga att Sverige inte är bäst i år, då vi inte lyckades kvalificera sig till tävlingen. Istället får vi heja på våra danska grannar, som får slåss för den nordiska hedern i år.

Temalåten för detta fotbolls-VM heter Fire som är gjord av den italienska EMD-trion Meduza tillsammans med OneRepublic och Lenoy på sång. Här bjuds vi på en härligt upplyftande och energifull klubblåt som både lär sätta eld på dansgolven och fotbollsplanen. Det är ju den där härligt storslagna EDM-musiken som gör sig extra bra i sportsammanhang, samt som sommarsingel. Så jag kan tänker mig att vi lär höra Fire en hel del under de kommande månaderna. Både på radion, i olika spellistor samt under sändningarna av UEFA EURO 2024.

För dig som uppskattar bra EDM-musik och som gillar att hitta grymma låtar här i Popmuzik, så får du gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Då bloggen varesig har reklam eller rika finansiärer i ryggen, utan bara drivs av passionen för musiken och de Patreons som vill stötta, är det en fin investering för att både kända namn och spännande nya stjärnor ska kunna ha en plattform att synas på. Eller hur?

Om du vill känna sportandan och energin i dina hörlurar under sommaren, så är detta den officiella spellistan för UEFA EURO 2024. Perfekt soundtrack för uppladdningen inför varje match, antar jag. Eller bara ha som inspiration när du är på gymmet och svettas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011