Efter hitsen You only love me och Praising you är det dags för Rita Ora att ge oss tredje singeln från kommande albumet You & I som släpps den 14:e Juli!

Popmuzik Lover

Med Don’t think twice bjuder sångerskan oss på dramatisk dansant pop med stråkar och en melodi som gör låten till en given hit. Gillar också att det vilar ett vemod över låten som gör den än mer intressant. Sedan är det ju alltid trevligt med låtar där min favorit Rollo står med i listan över medverkande låtskrivare.

Om singeln berättar Rita:

Don’t think twice handlar om att inte tänka två gånger och bara hoppa in, romantiskt. Man lever bara en gång, så det handlar egentligen om att ta vara på ögonblicket och inte hållas tillbaka av tankar på vad som kan hända eller inte kan hända”.

Videon till Don’t think twice är regisserad av Academy Award-vinnaren Taika Waititi och spelades in på Nya Zeeland.

Rita Ora

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.