Efter hitsen You only love me och Praising you är det dags för Rita Ora att ge oss tredje singeln från kommande albumet You & I som släpps den 14:e Juli!

DOLBY ATMOS

Med Don’t think twice bjuder sångerskan oss på dramatisk dansant pop med stråkar och en melodi som gör låten till en given hit. Gillar också att det vilar ett vemod över låten som gör den än mer intressant. Sedan är det ju alltid trevligt med låtar där min favorit Rollo står med i listan över medverkande låtskrivare.

Om singeln berättar Rita:

Don’t think twice handlar om att inte tänka två gånger och bara hoppa in, romantiskt. Man lever bara en gång, så det handlar egentligen om att ta vara på ögonblicket och inte hållas tillbaka av tankar på vad som kan hända eller inte kan hända”.

Videon till Don’t think twice är regisserad av Academy Award-vinnaren Taika Waititi och spelades in på Nya Zeeland.

Rita Ora

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011