Justin Timberlake återvände förra månaden till rampljuset när han släppte den ärliga singeln Selfish. Med ett album på intågande är det väl helt i sin ordning att artisten nu släpper singel två.

DOLBY ATMOS

Drown ser Timberlake olyckligt tillbaka på att ha blivit lämnad i ett förhållande och försöker ta reda på var det gick fel. Han reflekterar över vad som kunde ha varit, men bestämmer sig i slutändan för att han har det bättre utan personen som lämnade honom. Soundet fortsätter i samma linje som första singeln, det vill säga mid-tempo R&B med hjärtat i soulmusik. En ljudbild som artisten gjort sig ofantligt känd för – varför ändra på ett vinnande koncept?

Såhär säger Justin om kommande albumet i en intervju med Apple Music.

”Jag tror att det finns ögonblick som är otroligt ärliga, men det finns också mycket kul på det här albumet. Jag tror att allting föll på plats när albumtiteln Everything I Thought It Was kom till mig. Jag spelade låtarna för folk runt omkring mig och dom sa: ’Åh, det här låter som allt vi känner dig för.’ och ’Åh, det här låter som allt jag trodde att jag ville ha från dig.’ Det var den sortens respons som fick mig att tänka hur vissa av låtarna är mer inåtvända och några av dem är mer vad jag tror att folk känner mig för.”

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011