Elektronisk perfektion, så skulle jag vilja beskriva den australiensiska gruppen PEPTALKs nya singel idk. Här blandas snyggt mixad vocoder med elektroniska trummor och synthar. Trion har även den goda smaken att inkludera elgitarr vilket skapar en explosiv ljudbild som kompletteras av en grym melodi. Attityd och självsäkerhet med en touch av 80-tal får mig att fullkomligt smälta för den här poprock-inspirerade låten.  

Svensk Pop

idk som ett skämt om ett ex. Oavsett hur illa saker slutade, är det viktigt att påminnas om det roliga du en gång hade med den personen. Det är särskilt svårt om du inte har glömt och kanske har svårt att släppa taget.”

PEPTALK

Bestående av tre kvinnliga medlemmar vill PEPTALK representera en positiv förbild som de själva behövde när de växte upp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.