Elektronisk perfektion, så skulle jag vilja beskriva den australiensiska gruppen PEPTALKs nya singel idk. Här blandas snyggt mixad vocoder med elektroniska trummor och synthar. Trion har även den goda smaken att inkludera elgitarr vilket skapar en explosiv ljudbild som kompletteras av en grym melodi. Attityd och självsäkerhet med en touch av 80-tal får mig att fullkomligt smälta för den här poprock-inspirerade låten.  

Popmuzik Popcast

idk som ett skämt om ett ex. Oavsett hur illa saker slutade, är det viktigt att påminnas om det roliga du en gång hade med den personen. Det är särskilt svårt om du inte har glömt och kanske har svårt att släppa taget.”

PEPTALK

Bestående av tre kvinnliga medlemmar vill PEPTALK representera en positiv förbild som de själva behövde när de växte upp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.