Elektronisk perfektion, så skulle jag vilja beskriva den australiensiska gruppen PEPTALKs nya singel idk. Här blandas snyggt mixad vocoder med elektroniska trummor och synthar. Trion har även den goda smaken att inkludera elgitarr vilket skapar en explosiv ljudbild som kompletteras av en grym melodi. Attityd och självsäkerhet med en touch av 80-tal får mig att fullkomligt smälta för den här poprock-inspirerade låten.  

Popmuzik Podcast

idk som ett skämt om ett ex. Oavsett hur illa saker slutade, är det viktigt att påminnas om det roliga du en gång hade med den personen. Det är särskilt svårt om du inte har glömt och kanske har svårt att släppa taget.”

PEPTALK

Bestående av tre kvinnliga medlemmar vill PEPTALK representera en positiv förbild som de själva behövde när de växte upp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011