Den amerikanska synthpopartisten Color Theory är just nu aktuell med singeln Disappear. Än en gång lyckas artisten bygga upp en läcker elektronisk produktion som både känns lekfull och melodisk. Det blev definitivt en låt som jag tyckte passade mig personligen, men jag är ju en ”sucker” för just de synthljud som artisten skapar här.

Popmuzik Lover Patreon

Disappear i sig har ett tema som kretsar kring självreflektion och illusionen av kontroll. Men också att helt enkelt konfrontera personen bakom fasaden, för att visa ens rätta jag.
Artisten själv tycker att att just denna typ av tema är väldigt spännande. Att utforska det som finns djupt inne i människan och mer eller mindre släppa taget för att våga möta det okända.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011