Direkt när kicken och beatet kommer in förstår jag att detta kommer bli en magisk lyssning. Los Angeles-baserade musikern Chris Bloom står i full blom när han ger oss den oförskämt snygga singeln Peace of mind. Med drömska gitarrer och snygga färgade ackord blir jag helt knäsvag av denna självklara talang.

Popmuzik Lover

Tittar vi närmare på texten talar Peace of mind om att älska någon villkorslöst trots deras brister. Låten utgår ifrån Blooms personliga erfarenheter och är en naken skildring av att övervinna utmaningar i ett förhållande. Anledningen till att produktionen är så stämningsfull och harmonisk är på grund av att låten ämnar att skildra den sinnesfrid två parter i ett förhållande känner efter att ha nått ett vägskäl och insett att de alltid kommer ha kärlek och respekt för varandra. Även om de inte är tillsamman längre.

Med lättsam framtoning, rytmisk slagkraft och grymma vokaler är detta en låt som är i samma klass som världsstjärnorna. En självklar addering på allas spellistor därute.

Chris Bloom

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.