Direkt när kicken och beatet kommer in förstår jag att detta kommer bli en magisk lyssning. Los Angeles-baserade musikern Chris Bloom står i full blom när han ger oss den oförskämt snygga singeln Peace of mind. Med drömska gitarrer och snygga färgade ackord blir jag helt knäsvag av denna självklara talang.

Apple Music Svensk Pop

Tittar vi närmare på texten talar Peace of mind om att älska någon villkorslöst trots deras brister. Låten utgår ifrån Blooms personliga erfarenheter och är en naken skildring av att övervinna utmaningar i ett förhållande. Anledningen till att produktionen är så stämningsfull och harmonisk är på grund av att låten ämnar att skildra den sinnesfrid två parter i ett förhållande känner efter att ha nått ett vägskäl och insett att de alltid kommer ha kärlek och respekt för varandra. Även om de inte är tillsamman längre.

Med lättsam framtoning, rytmisk slagkraft och grymma vokaler är detta en låt som är i samma klass som världsstjärnorna. En självklar addering på allas spellistor därute.

Chris Bloom

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.