Man skulle ju kunna tro att versionen av Time to say goodbye som Andrea Bocelli och Sarah Brightman spelade in tillsammans redan var något over the top. Men lägg saker i händerna på kompositören Hans Zimmer och han kan klämma ut lite mer av det där extra allt i produktionen. Sagt och gjort. Det är pampigt och svepande när The Crown-kompositören här lägger sina storslagna synthar över Andrea och sonen Matteos sång.

DOLBY ATMOS

Det är svårt att inte älska detta ändå. Hela känslan och låten är så mycket och så ofantligt stor. Jag kunde inte gör annat än att sitta med ett stort löjligt leende på läpparna medan låten stegras för varje takt. För blygsamt, säger du? Ja men låt oss länga in en pampig kör mot slutet också, så ska du se att vi har fått med allt.
Sedan blir det ju extra härligt att den är mixad i Dolby Atmos vilket då ger ytterligare en dimension till låten.

Visst är det härligt att upptäcka denna typ av inspelningar i bloggen? Om du också gillar bredden och all musik som jag tipsar som får du gärna bli Patreon och stötta bloggen. Det gör det möjligt för mig att driva Popmuzik vidare som Sveriges bredaste musikblogg och den enda som dagligen ger dig nya musiktips. Det om något är ju värt att stötta, eller hur?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011