Vrid upp volymen till max och tänd discokulan. Kanadensiska Shawn Desman släpper höstens mest medryckande och funkiga låt när han ger oss Maniac.

Popmuzik Podcast

Från introt med sitt svepande radiofilter till de ylande saxofonerna är jag fastklistrad vid denna dynamiska och lekfulla lyssningsupplevlese. Texten lyder; ”Hon är en galning, men man kommer ändå alltid tillbaka!” och jag känner precis samma sak, men för denna briljanta poplåt. Den sköna retro-vibben är nostalgiskt snygg men passar samtidigt perfekt in i dagens musiklandskap. Jag får till och med Jackson eller Timberlake vibes emellanåt och det är en riktigt stor komplimang från min sida.

Prisbelönt och välkänd är Desman här för att sätt sin egen prägel på den yngre generationens popfantaster. I skrivande stund har han lyckats med hela fem platinasäljande singlar, ett platinasäljande album, mängder av radiohits och en prisbelönats flera gånger om.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011