Ultra Naté fick en stor hit med singeln Free när den släpptes 1997. Efter den så var det låten If you could read my mind som spelades mycket hemma hos mig. En låt artisten släppte tillsammans med Amber och Jocelyn Enriquez till soundtracket för filmen 54.

Svensk Pop Apple Music

Nu är det popmusikens okrönte konung Bright Light Bright Light som bjudit in Ultra Naté att sjunga på singeln Every emotion, som är tagen från brittens kommande album Enjoy Youth. Här bjuds vi på en lekfull och ganska härlig mix av pop- och klubblåt skulle jag säga. Kanske inte den starkaste singeln av Bright Light Bright Light som jag hört om jag ska vara helt ärlig. Men jag uppskattade ju att han bjöd in just Ultra Naté samtidigt som låtens härliga retrosound och dansanta känsla gör att den känns perfekt på dansgolvet ändå.

Om samarbetet berättar Rod Thomas:

”I skolan var Ultras röst på radio HELA tiden när Free, Found a cure och New kind of medicine alla var hitlistor. Jag var helt kär i hennes röst och hennes stil. Hon var det COOLASTE och bidrog definitivt till att väcka min djupa kärlek till dansmusik. Att få jobba med henne är bara en sådan headspin för mig som tonåring. Hon är den absolut snällaste och trevligaste kvinnan, har den mest kraftfulla rösten och en diskografi att dö för.”

Ultra Naté, som även regisserat musikvideon som du ser här nedan, tillägger:

Every emotion är en så lysande låt och jag är så glad över att vara en del av denna Bright Light Bright Light-release. Stämningen i hela projektet är en feel good vibe, med toppproduktion och melodier som får dig att känna att du dansar på luft! Och att få möjligheten att skapa en video som är fräscht och roligt, för att passa projektet – ger förstås en dragningskraft som verkligen gör Every emotion till det ögonblick vi har väntat på.”

Glöm inte att följa Popmuzik genom att aktivera webbnotiser, eller bokmärk sidan så du regelbundet hittar hit för nya musiktips från jordens alla hörn. Då kan du upptäcka fler låtar som Every emotion eller när Bright Light Bright Light släpper nytt. Hans album dimper föresten ner den 17:e Maj. Det ser jag fram emot!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011