Susanne Fellbrink är deckarförfattaren med en serie om sex böcker i bagaget. Just deckarserien inleddes med Än sjunger hon inga sånger 2020 och hon släppte senast boken Än klingar toner falska nu i höst. I dessa böcker får vi följa sångerskan Cilla Fallander från Sundsvall, som hamnar i olika besvärliga situationer. Men Susanne har fler strängar på sin lyra, som det heter. Hon är även sångerska och har släppt musik under hela 2000-talet. Från barnmusik till pop, samt att hon uppträtt på olika scener till TV-studior.

Popmuzik Lover Patreon

Senaste singeln med Susanne heter, precis som boken, Än klingar toner falska och är lite av ett ledmotiv till just den boken. Här bjuds vi på tvättäkta pop som doftar schlagerpop á la Melodifestivalen. Det är medryckande och väldigt ögonblickligt skulle jag säga. En gnutta dramatik i versen och allt blommar sedan ut i en härlig refräng som borde ge 12 poäng från juryn.
Jag tyckte i alla fall detta var en frisk fläkt och skönt att få lite svensk schlagerpop även på utsidan av Melodifestivalen.

Susanne Fellbrink

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011