Det är dags för härligt pulserande synthwave här i bloggen.
Jag fick faktiskt lite The Beloved-vibbar över nya singeln Science of love med sin 90-talsdoftande produktion. Inte en tråkig känsla, då jag verkligen älskar The Beloved och de tre album de släppte under det årtiondet. Du kan nog förresten slänga in lite Erasure och The Human League i den mixen också om du vill.

Följ på Apple Music

Bakom Perfect Female Type hittar vi Jason Herrboldt. Tidigare har han skapat musik i genrer så som drum & bass, house, techno och nujazz. Nu är det som sagt synthwave som gäller på de singlar och album som hittills släppts. Helt klart min påse skulle jag säga som alltid går igång på bra synthmelodier och poplåtar.

Om nya singeln berättar artisten:

”Någon postade frasen ”Ariana Grindr” på sociala medier. Det är ett gulligt skämt, men jag fortsätter att tänka på det. Hur det skulle vara om någon på en cruising-app verkligen på något sätt hängde med en kändis som försöker lura på DL. Tänk om de två människorna blev kära, men trycket från popkulturlivet fortsatte att komma mellan dem?”

Om du gillar att upptäcka denna typ av härliga nya nostalgilåtar i Popmuzik får du mer än gärna stötta bloggen som Patreon. Det gör det möjligt för mig att fortsätta gräva fram internets guldkorn av grymma poplåtar som du kan fylla din spellista med. Glöm heller inte att bokmärka bloggen eller sätt på webbnotiser, så du inte missar när det kommer nya inlägg i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011