Om du uppskattar de där souliga poplåtarna som sätter rösten och musiken i centrum, då kommer du definitivt att uppskatta singeln Det var bara ord med Tuva Palmeklint.

Popmuzik Podcast

Låten Det var bara ord handlar om hur man känner att en relation håller på att rinna ut i sanden. Man själv ger allt för att relationen ska fortsätta som den varit förr, men man blir bemött med stora ord och tomma löften. En plats tyvärr allt för många relationer hamnar i efter ett tag. När man känner att känslorna och hela relationen sakta tynar bort från den andra personen.

Tuva Palmeklint kommer från Stockholm och har tidigare körat bakom artister för att lyfta fram dem. Nu är det äntligen dags för Tuva att lyfta fram sig själv med sin debutsingel och det känns som ett namn och röst vi kommer höra mer av.

Om du tycker det är viktigt med en musikblogg som lyfter fram ny musik och spännande artister, så tycker jag du ska stötta Popmuzik via Patreon. Det är ett fint sätt att hjälpa bloggen leva vidare, så att du dagligen kan upptäcka nu musik i bloggen. Allt från de stora namnen till de på väg upp. Vem vet, det kanske är du eller någon du känner som lyfts fram i bloggen nästa gång och då har du varit med och stöttat Sveriges bästa musikblogg.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011