Isaac Dunbar, den queer:a Z-generationens okrönte riddare, är tillbaka med singeln American High. En poplåt som doftar 70-tal och med det känns det som Dunbar nästan tagit ett steg närmare en annan aktuell artist från Z-generationen, nämligen Conan Gray.

Skicka in din musik

Låten i sig handlar om den amerikanska partykulturen, kryddad med en hel del ironi. Isaac själv ser låten lite som en fortsättning på sin tidigare singel Miss America, men nu vuxit upp, börjat på college och bor i ett studentföreningshus.

American High är skriven av artisten tillsammans med Hilda Stenmalm samt Jackson Shanks, som även producerat låten.

En lysande låt är det i alla fall, där Dunbar ger oss fyndig text och riktigt läckert musikarrangemang. Jag är ju så sjukt svag för denna stil, när nutida pop möter klassisk pop från 70-talet. Sedan är ju Dunbar definitivt en artist som överträffar sig själv med varje singel och ständigt känns som en spännande artist att följa. American High är en låt bland många som du upptäcker här i bloggen, så om du gillar singeln så ska du definitivt bokmärka bloggen så att du inte glömmer att besöka den regelbundet, samt om du är en person som följer sidor via en RSS-läsare, så är det också ett lysande sätt att följa bloggen på.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011