Det är onekligen så att vi står inför en ny musikepok av countrymusik. Blickar vi ut över popvärlden ser vi flertal av de största artisterna testa vingarna och ge ut hela album influerade av musikstilen. En som alltid stått stadig med sina rötter i countryn är dock Jill Johnson. Hennes varma stämma och kärlek till organiskt rotad produktion har gjort henne till Sveriges countrydrottning.

Favoriter Apple Music

“Jag har väntat så länge på att mitt hemland ska öppna famnen och ta till sig countryns alla lager. Nu ser jag hur en ny generation med stor självklarhet omfamnar genren och det är underbart!”

I nya singeln It only took a minute for my country to love country hör vi henne gå tillbaka till gräsrötterna av country och bevisa varför hon är mästare av genren. Klassiska handklapp, mungiga och växelbas utgör grunden i denna bluesiga åktur som till skillnad från mycket annan country inte har ett kommersiellt pop-skimmer runt sig.

Vad tycker du om Jills nya singel? Är du lika glad i countrymusiken som hon är?
Om du vill upptäcka mer musik från Jill och andra artister ska du bokmärka bloggen så att du kan besöka den regelbundet eller följa den via RSS, så att du inte missar några av de grymma låttips som delas ut här.

Du hör It only took a minute for my country to love country här nedan.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011