Bara fyra månader efter albumet This Life kom ut, är Take That nu aktuella med singeln You and me. Låten i sig släpper trion som uppvärmning inför deras kommande turné This Life on Tour för att bjuda publiken på något nytt. Men med andra ord får alltså inte bara de som ska gå på konserterna det roliga, utan även alla vi andra som kan lyssna på den nya låten i våra hörlurar. Tyvärr kommer ju inte turnén till Sverige som det ser ut just nu, men tre stopp i Danmark blir det i alla fall för den som vill åka dit.

Nordiska Favoriter

You and me är producerad av Stuart Price, som tidigare jobbat med bandet på deras album Progress, III samt Wonderland (dock inte just This Life). Låten i sig bjuder oss på mogen samt radiovänlig pop, som passar perfekt för BBC Radio 2 eller SR P4. Det är den där mjuka medryckande känslan som lite blivit synonymt med senare Take That och deras fans skulle jag säga. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt skönt.

Om du gillar att hitta denna typ av låtar i bloggen får du mer än gärna bli Patreon och stötta arbetet med bloggen. Det gör det möjligt att driva den vidare så fler människor kan upptäcka grymma poplåtar. Det betyder mycket som uppskattning för allt jobb som läggs ner på bloggen.
Du kan klicka igång You and me här nedan och lyssnar du på Apple Music så får du även höra låten i Dolby Atmos, vilket är mys.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011