Med en mix av hiphop-beats och pop kan du här uppleva artisten Germano och nya singeln Sorry I’m a mess.

Popmuzik Podcast

Låten inleds med gitarr och byggs sedan på med ett skönt beat, medan Germano sjunger om ett abrupt avslut av en relation där artisten fick en känsla av att det var han som var problemet – hence: ”I’m a mess”.

Om singeln berättar sångaren.

”För en sekund trodde jag att den här personen hade rätt i att avsluta saker med mig och började ifrågasätta hela förhållandet. Det var så utanför det väntade för mig att jag trodde att jag var den som var skyldig till uppbrottet, även om jag senare insåg att de flesta av anledningarna de gav mig faktiskt var utom min kontroll.
I videon utforskar jag denna förmodade ”stökiga” sida och skapar en värld där jag faktiskt är problematisk och gör några tvivelaktiga drag i ett desperat försök att få tillbaka den här personen.”

Till låten har Germano regisserat en musikvideo där vi får se honom göra en del oväntade saker innan han möter den där personen som är anledningen att han är som han är. Kul video och skön låt – en bra kombination med andra ord.

Germano är en artist med bas i Los Angeles, men som ursprungligen kommer från Brasilien. Du kunde bland annat höra honom i bloggen när han släppte debutsingeln Lost crowd 2019.

Om du gillar att upptäcka låtar som Sorry I’m a mess här i bloggen får du mer än gärna bokmärka bloggen så att du regelbundet kan besöka sidan, eller varför inte lägg till den i ditt RSS-flöde?

Du ser musikvideon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011