Jag kunde knappt hålla mig när Molly Sandén färgade håret rött och lät meddela att en ny era av musik var på ingång. Med en farligare attityd är artisten återigen här för att erövra popscenen. Hålla mig går i linje med den elektroniska pop artisten levererat på sina två senaste album. Hennes uttryck är så pass utpräglat att det är omöjligt att ta fel på att detta är en Molly Sandén-låt. Den bubblande refrängen med repetitiv punchline säger mig att artisten återigen är en hit på spåren.

Popmuzik Lover Patreon

Gör er redo för Sveriges största kvinnliga popstjärna lämnar inget åt slumpen. Något hon visar tydligt prov på i tillhörande musikvideo där hon äger varenda sekund iklädd passionens färg.

Hålla mig är skriven av artisten själv, Victor Rådström, Adam Von Mentzer och Louise Lennartsson där Victor Rådström även står för produktion.
Du ser videon här nedan. Bokmärk gärna bloggen och följ den på sociala medier, så du inte missar fler grymma singlar av Molly och andra artister.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011