Duon The Montagu med Philip Montagu-Evans och Johan Holmgren sätter ribban högt inför 2024 med nya singeln Phases.

Skicka in din musik

Här bjuder duon oss på en radiovänlig poplåt som andas samma luft som Coldplays bättre singlar skulle jag säga. Det är emotionellt och levereras med ett snyggt uttryck i både den fina pianoslingan och dramatiken i slagverk och stråkar, men också i sången som verkligen spelar ut hela känsloregistret.

Låten i sig handlar om en person som kämpar med känslor av förlust, men också en längtan om att få en andra chans. Att det kanske är bäst att gå vidare, men kan inte släppa taget och hoppas på att få tillbaka det som en gång varit.
Ett tema som många låtar bygger på, men här känns det än mer innerligt. Sedan är det snyggt hur låten verkligen växer för varje vers och med det blir lika stor som känslorna i texten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011