Bara dagar efter att Ariana Grande släppte Eternal Sunshine kom en ”slightly deluxe”-utgåva av albumet. Här bjuder sångerskan oss på fyra extraspår i form av akustiska versioner av låtarna Imperfect for you och True story, duetten av Yes, and? tillsammans med Mariah Carey samt att Troye Sivan bjudits in för att framföra Supernatural som duett.

Svensk Pop Apple Music

Det blir Ariana och Tryes anda duett ihop efter att de gjorde Dance to this på Troyes album Bloom från 2018. Här skulle jag säga att de båda röster lyfter låten ett snäpp och låten passar riktigt bra som duett i min mening. Slick pop signerad Max Martin med två av popvärldens starkaste namn. Det kan definitivt bli sämre.

Vilken version av Supernaturial är din favorit?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011