Bandet Karakou fortsätter att släppa sina melankoliska och slagkraftiga låtar. Låtar där mörkret får ta plats men också melodierna och den där känslan i både samspelet mellan musikerna och sången. För mig är bandet lite av en kombination av Kent och Keane. Det är arenarock med synthar och stark popkänsla. Magi.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln heter Döen daen då. Med en varm och samtidigt stor ljudbild tar vi oss ut i natten. Där vemod och känslan av vi och dom får färga nattens slowmotiondans i discokulans sken. Snyggt är det i vilket fall. Musik som träffar mig precis rätt.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011