Jan Johansen samarbetar med Jessica Falk på countryduetten There’s alway love.
De träffades i en loge inför en spelning och började snabbt prata musik och möjligheter till ett samarbete. Jessica har ju länge spelat in countrylåtar, medan Jan mer har gjort pop. Men hans nyfikenhet till genren fick honom att tack ja och medverka på duetten. Resultatet heter There’s always love, en låt som skrivits av Jessica tillsammans med Dave Robbins. Låten släpptes både som en duett mellan Jessica och Dave på hennes album Just Do It från 2014, samt som sololåt året därpå. Nu, snart 10 år senare blåser hon nytt liv i låten tillsammans med den folkkäre sångaren Jan Johansen.

POPMUZIK SUMMER

Om samarbetet berättar Jessica:

”Det var roligt att få äran att öppna upp porten till Nashville och countrymusiken, bygga nya broar mellan Nashville och Sverige, tillsammans med Jan och dessutom med min egenkomponerade duett. Vi arbetar tillsammans på nya projekt som vi ser fram emot att del med publiken i framtiden.”

Låten i sig levererar ett tidlöst budskap om att oavsett hur mörk natten än må vara, så kommer morgonen alltid med sitt strålande ljus. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011