Det är dags att öka tempot och energin på dansgolvet. Det är i alla fall precis det som syskonduon Little Sis Nora och AronChupa gör när de här släpper singeln Misery.

POPMUZIK LOVER 2

Här bjuds vi på 90-talsdoftande happy hardcore där pop och 180 bpm dundrar ut från högtalarna. Det är studsigt, energifullt och riktigt kul, samtidigt som Little Sis Nora sjunger om att leva i misär. Då kan man i alla fall glädjas åt att man kan dansa bort det tråkiga till just denna låt.

Bakom duon hittar vi Nora och Aron Ekberg från Borås. De började göra musik ihop 2011 och debuterade med singeln I’m an Albatraoz 2014 som omedelbart blev en stor hit.
Jag skulle säga att Misery definitivt har alla förutsättningar att bli en ny hit för syskonen. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011