Marcus Lindeberg är en svensk artist och sångare som sedan 2014 har sin bas i London. Han släppte bland annat singeln Aretha Franklin 2021 och är nu aktuell med Whisper in your right ear.

Nordiska Favoriter

Den nya singeln är en soul/funkig poplåt där Marcus hämtat inspiration från ungdomen och tar oss med på en nostalgisk resa där han beskriver relationen som inspirerade honom att spela in sitt första album. Han minns sina oskyldiga inspelningsmisstag, inklusive den oavsiktliga uppspelningen av ett monoljud i stereo, vilket gjorde att albumet spelades enbart på höger öra.
-Känner du som musiker igen dig?

Det blir en skön resa längst minnenas boulevard för sångaren och oss som lyssnare. En låt som känns lika engagerande för sångaren som för oss musikälskare eller musiker, som många minns med ett nostalgiskt skimmer (både av lycka men säkert också av förskräckelse) hur man inledde ens musikaliska karriär på ett eller annat sätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011