I fjol släppte Bishat EP:n Who Hurt You? som bland annat innehöll låten Sugar. En låt som handlar om den där kärleksrelationen som är lika beroendeframkallande som socker, och tro mig stocker är VÄLDIGT beroendeframkallande. Med andra ord är det en väldigt beroendeframkallande relation och person. Men det är ju mys i och för sig.

Följ på Apple Music

Nu har DJ- och producentduon Glamhouse, som består av Maydar och Ödmjuk Hybris remixat låten inför internationella kvinnodagen. Saken är den att alla som deltagit i produktionen av Sugar är kvinnor. Allt från låtskrivare, producent och mixare. Något som Bishat och hennes team vill belysa med remixen och valet av releasedag.

Med remixen av Sugar drar Glamhouse upp tempot på låten och ger oss sköna och samtidigt mjuka beats som lyfter fram Bishats sång. Resultatet är en riktigt nice houseremix som kommer bli ett perfekt soundtrack inför våren och sommarens dansgolv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011