Till ett jazzigt showtune, med feta trummor och läcker brass hyllar den kanadensiska sångerskan Phia kvinnans förmåga att äga sitt egna öde. Womanifesting är en låt som osar självförtroende och attityd, där kvinnan får ta för sig och skapa sina egna möjligheter. Jag tyckte det var riktigt läckert och stilen på låten gjorde att den både stack ut och kändes än mer kaxig.

DOLBY ATMOS

För den som gillar just showtune stilen på låtar, kommer absolut att bli lyckliga och fastna för denna pop-pärla. Det är definitivt en låt som sticker ut och känns som en hit i min bok.

Phia har skrivit låten Womanifesting med Jody Stewart-Regner och Dan Scholes, som även producerat låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011