Den kreativa och framförallt produktiva producenten och artisten Handshake In Space är aktuell med mer musik. Nya singeln heter Hold on och är en upplyftande mix av pop- och danslåt som garanterar kommer att ge dig både ett leende på läpparna samt få fötterna att vilja dansa.

Favoriter Apple Music

Med ett budskap om hopp och styrka, får vi en optimistisk låt som kommer hjälpa dig att ge den där energiboost som du behöver. Då passar det ju extra bra att låten släpps på just vårens första dag. Sedan får jag ju ge en extra stjärna i kanten för det härliga omslaget, i stil med en vardaglig superhjälte. Precis den känslan man vill ha lite då och då.

Vad känner du när du hör Hold on? Blir du lika glad som jag?
Lyssna här nedan och gör dig redo på en härlig injektion av positivitet.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011