En av Sveriges mest spelade artister är tillbaka för att återigen ge oss smarta texter och hookiga melodier. Under de senaste åren har Miss Li lyckats skapa sin alldeles unika värld av pop, låt efter låt har hon stärkt sin position som en av Sveriges mes inflytelserika artister. Nya singeln Misstag andas samma estetik som vi kommit att förknippa med sångerskan fast med en twist av ännu mer elektronisk fägring. Såhär säger sångerskan om det nya släppet.

Popmuzik Lover Patreon

I Misstag sjunger jag till mig själv som 17 åring. Tiden då man inte längre är ett barn, men inte heller vuxen. Man famlar. Letar. Söker. Försöker hitta sig själv. I andra. Söker kickar och svar. I allt. Överallt.

Misstag är det första smakprovet från artistens kommande album som släpps senare i år. Här kommer Miss Li ta med oss på hennes livsresa från början till, det fortfarande okända slutet. I sommar kommer vi kunna se henne på den omfattande turnén Om vi stannar upp och drömmer lite grann med start den 16 juni i Nyköping.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
8
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011