Men dett avar ju mys.
Duon The Loveable Tulips gör en drömmande och avskalad tolkning av Orups klassiker Regn hos mig från 1989.

DOLBY ATMOS

Det hela är vemodig och behagligt svävande. Även om originalet var en ballad, så blir det i denna version helt annan och luftigare, vilket jag uppskattade.

Om sin version berättar duon:

”Den här låten har varit med oss båda i så många sammanhang och vi båda har alltid haft den som en kär favorit. Vi är ju svaga för melankoli och stämsång och här öser vi på med just det.”

Ge gärna The Loveable Tulips version av Regn hos mig en chans. För om du gillar de där vemodiga låtarna, så kommer du garanterat att bli imponerad och kanske lite behagligt nedstämd av denna fina tolkning.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011