Duon Marching Band jobbar just nu mot sitt femte album Is It Too Sharp?.
Med det är det nu dags för Jacob Lind och Erik Sunberg att släppa tredje smakprovet från albumet. Singeln heter Talk to me och är skriven tillsammans med ingen mindre än Peter Morén, som även är med och har skrivit ytterligare två låtar på albumet. Om samarbetet berättar Peter:

Följ på Apple Music

”Att arbeta med den krautiga, ångestfyllda Talk to me med Marching Band var ett nöje. Jag tycker att vi lyckades frammana känslan som uttrycks i texterna genom uppbyggnaden i melodierna och ackorden. Och bra jobbat grabbar på produktionen!”

Här får vi en taktfast poplåt som verkligen plöjer fram genom ens trumhinnor. Det är som de tre herrarna verkligen tagit fasta på bandnamnet när de skapade låten och gjorde den precis just så.
Jag tyckte i alla fall det blev riktigt skönt och medryckande.
Låten och dess video upplever du här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011