Skönt upplyftande EDM bjuder den anonyme producenten och artisten Handshake In Space oss på med årets första release Me, myself and I. Resultatet är en riktigt feel-good-låt ned ett varm och skönt medryckande arrangemang av sköna beats och gitarr. Sedan kan man inte klaga på ett litet visselparti i låten. Det är ju något som alltid gör låtar lite extra hookiga skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Till detta får vi bara sång och starka melodi, allt som behövs för att en låt ska fastna för mig. Så om du vill boosta humöret och dagens, så ska du absolut lyssna på nya låten Me, myself and I. Risken är stor att du inte bara gillar den, utan att du blir på riktigt bra humör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011