Rod Thomas och hans musikprojekt Bright Light Bright Light meddelande i går att han släpper sitt nya album Enjoy Youth den 17:e Maj. Ett album med 12 nya låtar där den numera New York-baserade britten samarbetar med Ultra Naté, Beth Hirsch, Mykal Kilgore och Berri på fyra av låtarna.

POPMUZIK LOVER 2

Först ut är singeln You want my… som du kan lyssna på här i bloggen. En härligt dramatisk låt med skönt syntharrangemang och läcker puls som definitivt får en tänka på Pet Shop Boys.
Låten i sig är en hyllning till slutet på ett förhållande, när Rod sätter ner foten till en partner som bara leker med hans känslor för att få honom i säng.

Om singeln berättar Rod:

”Det är punkten där en person som man har lekt med säger NOG och tar kontroll, drar en linje och vägrar att fortsätta ge efter för en självisk älskare: ett tillstånd av egenmakt som jag önskar att jag hade funnit mer än ett par gånger när jag var 20-något i London medan jag njöt av ungdomen!”

I mitt tycke var det en låt som krävde ett par lyssningar innan den föll på plats. Men efter ett par, tre lyssningar så insåg jag att texten är träffande och musiken är verkligen helt min tekopp. Hoppas du också kommer att gilla.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011