Tillsammans med inga mindre än Max Martin och Ilya Salmanzadeh återvänder Ariana Grande till spel- och topplistorna med singeln Yes, and?

Svensk Pop Apple Music

Med en skön house-produktion och stark melodi sätter sångerskan sig än en gång mitt i rampljuset. Jag får till och med lite old school Madonna-vibbar av produktionen. För visst känns det lite som något som popdrottningen hade kunnat ha släppt under 80-talet? Jag gick i alla fall igång på alla cylindrar av singeln.

Yes, and? blir första smakprovet från Arianas kommande sjunde album. Om resten låter såhär, så finns det risk för att det kan bli årets album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011