Just nu är Margaret Berger och låten Oblivion min favorit i årets upplaga av Norsk Melodi Grand Prix. Min andra stora favorit är dock denna pärla: Green lights med Miia. En låt som jag också hoppas ska får gå långt i tävlingen som inleds den 13:e Januari.

Popmuzik Podcast

Jag är ju ganska svag för denna typ av pampiga och filmiska låtar. Här börjar den avskalat och vackert innan den bygger på inför andra versen där dramatiska stråkar och polen ökar i låten. Jag blev i alla fall helt till mig av detta. Så snyggt!

Green lights är skriven av sångerskan själv tillsammans med Emelie Hollow, Mugisho och Ida Botten.
För er som ska följa tävlingen, så är Miia med i tredje delfinalen, den 27:e Januari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011