Just nu är Margaret Berger och låten Oblivion min favorit i årets upplaga av Norsk Melodi Grand Prix. Min andra stora favorit är dock denna pärla: Green lights med Miia. En låt som jag också hoppas ska får gå långt i tävlingen som inleds den 13:e Januari.

Popmuzik Lover Patreon

Jag är ju ganska svag för denna typ av pampiga och filmiska låtar. Här börjar den avskalat och vackert innan den bygger på inför andra versen där dramatiska stråkar och polen ökar i låten. Jag blev i alla fall helt till mig av detta. Så snyggt!

Green lights är skriven av sångerskan själv tillsammans med Emelie Hollow, Mugisho och Ida Botten.
För er som ska följa tävlingen, så är Miia med i tredje delfinalen, den 27:e Januari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011