Men hurra!
Margaret Berger är tillbaka med singeln Oblivion. En läckert pulserande elektropoplåt som kommer göra hennes fans helt lyckliga, och troligen alla andra också. För det är ju denna typ av tungt pumpande pop som får både hjärtat att slå snabbare och benen att vilja dansa.

Favoriter Apple Music

En stark återkomst av den norska sångerskan och samt även en stark inledning på det nya popåret skulle jag säga. I min bok är detta definitivt bland de bättre singlar som Berger släppt.

Sedan kom det fram att låten även tävlar i den norska Melodi Grand Prix, den 13: Januari. Hoppas det går minst lika bra för låten denna gång som det gjorde förra gången Margaret var med i tävlingen.

Oblivion är skriven av sångerskan tillsammans med Anders Kjær, Monika Engeseth och Sivert Hagtvet Hjeltenes.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011