Jävlar vilket party Dombresky drar igång med singeln Lift off.
Stort brass, marscherande trummor och stråkar tillsammans med ett skönt driv sätter stämningen på dansgolvet. Det är som en storskalig inledning på något, och i detta fall skulle jag säga på 2024. För låten verkligen bygger upp stämningen och förväntningarna inför vad som komma skall. Härligt!

Popmuzik Podcast

Jag blev i alla fall helt lycklig av detta spektakel till låt. Det är lite Can you feel it med Jackson Five över basgången här. Känns som den kommer få boosta min dag eller tid på gymmet under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011