Jävlar vilket party Dombresky drar igång med singeln Lift off.
Stort brass, marscherande trummor och stråkar tillsammans med ett skönt driv sätter stämningen på dansgolvet. Det är som en storskalig inledning på något, och i detta fall skulle jag säga på 2024. För låten verkligen bygger upp stämningen och förväntningarna inför vad som komma skall. Härligt!

Nordiska Favoriter

Jag blev i alla fall helt lycklig av detta spektakel till låt. Det är lite Can you feel it med Jackson Five över basgången här. Känns som den kommer få boosta min dag eller tid på gymmet under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011