Sedona Port är en musikprojekt av svensken Patrik Pistol. Tillsammans med den brittiske sångaren Jamie Wiltshire gör de synthig pop som de själva beskriver som en kombination av akter som Depeche Mode, U2, Hurts och Coldplay. På papperet känns det ju spännande, speciellt när Depeche och U2 möttes ljudmässigt i början av 90-talet, så är det kanske inte helt dum beskrivning.

Nordiska Favoriter

I alla fall. De är nu aktuella med singeln Crazy. Produktionen är riktigt snygg när den byggs upp av med ett skönt pulserande beats, luftiga synthar och en stor känsla överlag. Det blir retrodoftande och samtidigt lite vemodigt och överlag riktigt snyggt. Definitivt en låt värd att kolla in säger jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011