Pet Shop Boys har släppt en ny version av hitsingeln Heart som släpptes 1988 och blev duons fjärde och (hittills) sista etta i Storbritannien.
Den nya versionen spelades in 2021 och var (om jag får killgissa lite) säkert något som duon gjorde under pandemin för att skapa nytt material. De släppte ju bland annat en ny version av West End Girls i den vevan också, som då hette Lockdown version.

Popmuzik Podcast

Den nya versionen av Heart är varmare och mjukare i produktionen är det mer stompiga originalet. Känns som en Domino Dancing-version av låten, om det låter vettigt? Lite mer somrig, typ. Själv tyckte jag den var ganska skön, men svårt att slå originalet som jag fortfarande tycker är lysande.
Vad tycker du om denna nya version av Heart?

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011